PRETEKLI DOGODEK

Občni zbor december 2020

Klub jeseniških študentov na pobudo predsednice Sare Ravnik sklicuje že 26. redni občni zbor, ki bo v soboto, 12.12.2020 ob 20. uri potekal preko platforme Zoom. Ta občni zbor bo tudi zadnji v tem mandatu izvršnega odbora, za vas, kot člane KJŠ-ja, pa je nadvse pomemben (kot tudi vsi občni zbori pred in po tem).

Udeleženci boste namreč poleg seznanitve z vsebinskim in finančnim letnim poročilom ter vizijo za prihodnost volili nove člane izvršnega odbora in svetnika KJŠ. Z njimi se boste pogovorili o prihodnosti kluba in njegovih članov ter skupaj začrtali smernice delovanja. Še posebaj sedaj bodo dobrodošla vsa vaša vprašanja, komentarji, pobude in predlogi, saj imate kot člani KJŠ-ja moč soustvarjati z nami in se skozi nas izražati.

Zato ste toplo vabljeni, da izkažete svojo podporo klubu in se občnega zbora udeležite. V kolikor se zbora ne boste mogli udeležiti, nam lahko vprašanja in ideje pošljete po pošti na naslov Ulica Viktorja Kejžarja 22, 4270 Jesenice ali preko kontaktnega obrazca spodaj. Na ista naslova sprejemamo tudi kandidature za organe KJŠ. Link do Zoom sestanka in vse dodatne informacije bodo objavljene naknadno. Se vidimo!

Vse dobro,

Vaš KJŠ

KONTAKTNI OBRAZEC