18. DEC

Občni zbor december 2021 in volitve svetnika

Dragi naši člani,

v soboto, 18.12.2021 ob 17:00 v naših prostorih na Ulici Viktorja Kejžarja 22 na Jesenicah organiziramo letno srečanje članov KJŠ.
Začeli bomo s sestankom najvišjega organa KJŠ, že 27. rednega občnega zbora. Pregledali bomo vsebinsko in finančno delovanje KJŠ v tem letu, izžrebali zmagovalce nagradne igre (v kateri ste sodelovali z včlanitvijo v KJŠ v tekočem šolskem letu) in se pogovorili o prihodnosti kluba. Kot del občnega zbora pa bodo tudi volitve svetnika Sveta Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS. V kolikor želite kandidirati, izpolnite kandidaturni obrazec v prilogi in ga priporočeno po pošti pošljite na naš zgoraj omenjeni naslov ali pa ga vročite osebno na uradnih urah v petkih ali sobotah med 17. in 19. uro, do vključno 11.12.2021. V kolikor bo kandidatura neveljavna, vas bomo o tem obvestili. Vsakemu kandidatu se bo potrebno pred volitvami tudi na kratko predstaviti. 
Po občnem zboru sledi druženje ob hrani in pijači ter družabnih igrah, kjer se lahko člani bolje spoznamo oziroma zbližamo med seboj. Celoten dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji. Za kandidiranje za funkcijo znotraj organov KJŠ ter za glasovanje na občnem zboru (ne pa za udeležbo na le tem) je potrebno članstvo v KJŠ, ki ga izkazujete z veljavno klubsko kartico in osebnim dokumentom. 

Toplo vabljeni!
Vaš KJŠ

KONTAKTNI OBRAZEC