PRETEKLI DOGODEK

Tečaj osnov
Lightrooma in fotografije

 
Ker se s fotografijo ukvarja vedno večje število ljudi člani KJŠ za vas prirejamo delavnico o osnovah fotografije in obdelavi fotografij v programskem okolju Adobe Lightroom!
Delavnico, ki se bo začela v soboto 6.3. ob 19h preko Zooma bosta vodila Simon Zupan (IG: @zupanphoto) in Dejan Stanič (IG: @dejanslr), ki veljata za dva izmed najbolj perspektivnih slovenskih pokrajinskih fotografov. Njune fotografije so zelo velikokrat objavljene tudi na zelo znanih slovenskih Instagram profilih, kot sta @hribovc in @igslovenia.
Delavnica se bo začela s krajšim predavanjem o fotografski opremi, tehnikah fotografiranja in različnih kompozicijah. Glavni del delavnice pa bo predstavljalo urejanje fotografij v Adobe Lightroomu, v katerem se bomo naučili uporabe programa (izdelava kataloga, izdelava presetov…) in spoznali orodja oziroma funkcije s katerimi urejamo fotografije. Da pa bo delavnica bolj interaktivna pa boste lahko Lightroom med delavnico uporabljali tudi vi, saj vam bodo priskrbljene fotografije, ki jih bosta med delavnico urejala tudi Simon in Dejan.
 
Poskusna verzija Lightrooma je dostopna na povezavi : https://lightroom.adobe.com/
 
Za člane KJŠ je delavnica brezplačna, nečlani pa se je lahko udeležite po zelo ugodni ceni 5 €.
 
Prijavite se na spodnjem obrazcu.
 
Za več informacij o prijavi nas kontaktirajte preko zasebnega sporočila na oziroma na telefonsko številko 031 008 085 (Jernej). Povezavo na Zoom konferenco boste prejeli na vaš mail po potrjeni prijavi.
Veselimo se vaše udeležbe, vaš KJŠ!

PRIJAVNI OBRAZEC